Nettiradio soimaan

Jumalanpalvelusten ja monien muiden tilaisuuksien seuraaminen onnistuu nyt myös haapajärvisten kotikirkosta.  Nettiradion lähetykset Kristuksen kirkastumisen kirkosta alkavat aatonaattona eli neljäntenä adventtisunnuntaina.  Koelähetyksiä on voinut kuunnella jo kuukauden verran, mutta sunnuntain messusta lähtien lähetykset muuttuvat säännöllisiksi.  Jumalanpalvelusten lisäksi nettiradion kautta välitetään myös muita kirkossa pidettäviä tilaisuuksia kuten hartaushetkiä, seuroja ja muutamia konsertteja.

Nettiradion kuunteleminen onnistuu parhaiten Internet Explorer –selaimen uudemmilla versioilla. Mozilla Firefox -selaimella kuunteleminen ei ole enää viime aikoina onnistunut, koska siihen pitää asentaa erikseen Adoben flash player plugin laajennos.

Joskus ongelmana on se, että nettiradio käynnistetään aikaisemmin kuin se kirkossa on laitettu päälle. Silloin selain täytyy sulkea ja tyhjentää välimuisti. Niinpä nettiradiota ei kannata käynnistää ennen kuin viisi minuuttia ennen lähetyksen alkua. Kuuluvuudesta voitte antaa palautetta seurakunnan internet-sivujen palautelomakkeella tai seurakunnan facebook-sivun kautta.

Nettiradio löytyy osoitteesta: http://www.haapajarvenseurakunta.fi/nettiradio.htm  tai klikkaamalla seurakunnan internet-sivujen etusivulla olevaa linkkiä.