Jumalanpalvelusryhmät

Tule rakentamaan messua yhdessä

Seurakunnassamme toimii 10 seurakuntalaisten muodostamaa jumalanpalvelusryhmää, jotka vuorollaan suunnittelevat ja toteuttavat pyhäpäivän messun yhdessä seurakunnan työntekijöiden kanssa.  Ryhmän jäsenyys ei kysy ikää, sukupuolta tai kirkossa käynnin aktiivisuutta, sillä kaikille on paikka.  Ryhmäläiset huolehtivat yhdessä mm. tervetulotoivotuksista kirkon ovilla, tekstien lukemisesta, esirukouksen valmistamisesta, kolehdinkannosta sekä kirkkokahvien järjestämisestä.  Lapset soittavat kirkonkelloja, jakavat kynttilöitä, lukevat tekstejä ja toivottavat kirkkoon tulevat lapset tervetulleiksi.

Jumalanpalveluselämän kehittämishankkeen loppuraportista löytyy lisää tietoa.  Kehittämistyö  jatkuu edelleen.

Haapajärven seurakunta on myös rakentamassa Jaetut eväät -verkostoa ja jumalanpalveluspäiviä.

Miten mukaan?

Voit tiedustella asiasta seurakuntamme papeilta tai suoraan jumalanpalvelusryhmien yhdyshenkilöiltä.