Pientä valoa

Iloista musiikkia ja rentoa tunnelmaa, elämäniloa ja painavaa sanaa, rukousta ja Jumalan sanaa… Pienen Valon illat ovat vapaamuotoisia kirkossa järjestettäviä teemailtoja, joissa on aina musiikkia, rukousta, haastatteluja, Sanaa sekä yhteisöllisyyttä.  Usein mukana on joku nimekäs musiikki- tai puhujavieras, mutta iltojen perusrunkona ovat paikkakuntalaisten haastattelut sekä lauluryhmä Pieni Valo – seurakunnan oma musiikkiryhmä.

Kirkossa pidetyn illan jälkeen on seurakuntatalossa aina tarjolla iltapalaa sekä hyvää seuraa.  Lapset voi jättää hoitoon seurakuntatalon päiväkerhotiloihin illan ajaksi.

Musiikkiryhmä Pieni Valo esiintyy Pienen Valon iltojen lisäksi konserteissa, levyllä, erilaisissa tapahtumissa ja juhlissa sekä on mukana rikastuttamassa jumalanpalveluksia ja rukoushetkiä.  Pieni Valo järjestää myös saunailtoja, piknikkejä ja muuta mukavaa.  Toiminnasta vastaa Annika Mäkelä: etunimi.sukunimi@haapajarvi.fi.  Voit kysyä toiminnasta myös seurakunnan papeilta.