Pyhäkoulu

Päivän leikit, askareet, riemun surun kyyneleet tietää enkelini, rinnallani kulkee hän. Suojellen, varjellen, halki öisen pimeyden. Askeleeni turvaa hän, olen saanut ystävän. (Lasten virsi 112:1)

Sunnuntaina MESSU kirkossa kello 10.00

PERHEMESSUT alkavat kello 11.00.

Mikkelinpäivänä 1.10. ja 3. Adventtisunnuntaina 17.12.

PYHÄKOULU alkaa 8.10.2017

KOPOLAN koululla kello 11.00.

Pyhäkoulun opettajien kokoukset:

to 18.1. Laurikkalan pappilassa klo 18.00

Pyhäkoulu on lasten jumalanpalveluskasvatusta

Pyhäkoulussa pohdittiin alttarilla olevia esineitä.  Kun kysyttiin, miksi alttarilla on risti, pieni 5-vuotias poika vastasi välittömästi: Siksi, että voidaan jumaloida.

Pyhäkoulu on seurakunnan kasteopetusta.  Jeesuksen opetuksen mukaisesti lapset saavat tulla ja olla.  Kristillisen uskomme perusasiat tulevat pienille seurakuntalaisille vähitellen tutuiksi lasten virsien, Raamatun kertomusten, leikkien ja askartelujen kautta.

• Seurakunta lähettää kutsun pyhäkouluun kaikille 4 vuotta täyttäville.
  • Pyhäkoulu kestää tunnin.
  • Sunnuntain messu ja perhejumalanpalvelukset ja  ovat osa pyhäkoulutyötä.
  • Pyhäkouluja pitävät pääasiassa vapaaehtoiset seurakuntalaiset.  Pyhäkoulunopettajiksi haluavat saavat koulutuksen arvokkaaseen tehtäväänsä.  Jos tunnet kutsumusta tulla mukaan pyhäkoulutyöhön, ota rohkeasti yhteyttä: pyhäkoulusihteeri Minna Paananen, 044-7698228 tai seurakuntapastori Kaija Tiirola, 044-7698237, sähköposti: etunimi.sukunimi@evl.fi