Haapajärven seurakuntakoti

Haapajärven seurakuntakoti ympäristöineen on saanut varauksetonta kiitosta niin paikkakuntalaisilta kuin vierailijoiltakin.  Vaikka talo on valmistunut jo vuonna 1967, sen tilaratkaisut ovat osoittautuneet erittäin toimiviksi seurakuntatyön monista muutoksista huolimatta.  Taloa on remontoitu 80-90 –lukujen taitteessa, jolloin suunnitelmat teki talon alkuperäinen arkkitehti Touko Saari.  Viimeisin peruskorjaus valmistui tammikuussa 2019.  Peruskorjauksen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Paloranta.  Samalla talon nimi muuttui virallisesti Seurakuntatalosta Seurakuntakodiksi.

Seurakuntakotiin keskittyvät peruskorjauksen jälkeen kaikki seurakunnan perustoiminnot kirkkoherravirastosta päiväkerhoihin.  Talossa on työhuoneiden ja kahden salin, Seurakuntasalin ja Olohuoneen lisäksi kaksi kappelia: Marian kappeli sekä Mikaelin kappeli.  Tiloista löytyvät myös nuorisotyön käytössä oleva Yläsali sekä alakerran Kamarit, joissa toimivat mm. päiväkerho ja perhekerho.

Seurakuntakodin varauksista sovitaan kirkkoherranvirastoon, puh. 08-4395100.  Seurakuntakodin emäntien puhelinnumero on 044-7698223