Kouluikäiset

9.10.

13.11.

11.12.

Kerhossa tutustutaan kirkon salaisimpiin paikkoihin, seikkaillaan ja tutkitaan, mitä kaikkea kirkosta löytyy ja miksi. Pohdimme yhdessä messuun ja omaan kristilliseen uskoomme liittyviä asioita. Opettelemme myös kirkkokioskin hoitoa. Kerhossa tarjotaan ja syödään eväät.

VÄLIPALA  NIINKUIN ENNEKIN. NÄHDÄÄN

T.KAIJA

PARTIO

Seurakunta toimii taustayhteisönä Haapajärven Eräpartio -lippukunnalle.

Partiokolo sijaitsee Seurakuntakodilla (osoite Ronkaalankuja 3)

Ryhmät kokoontuvat viikoittain  seuraavasti (helmikuu-toukokuu):

Tiistaisin

klo 17.00 – 18.00 Samoajat (15-17v)

Keskiviikkoisin

klo 17.00-18.00 Sudenpennut (7-9v)

klo 19.00-20.00 Seikkailijat (10-12v) ja Tarpojat (12-16v)

Seurakunnan partiotyöntekijänä eli ”seppona” toimii Minna Paananen (p.044-7698228)

Matti ”Julkkis” Salmela 044-7698232 / juha-matti.salmela@evl.fi

Kaija Tiirola  044-7698237 / kaija.tiirola@evl.fi