Seurakuntatalon remontti alkanut

Seurakuntatalon pihamaalle ilmestyneet vaihtolavat ja kontit kielivät siitä, että talon peruskorjauksessa on päästy suunnittelusta toteutusvaiheeseen.  Alkuvuoden aikana keskitytään lähinnä purkutöihin, sillä huonejärjestely muuttuu oleellisesti.  Seiniä on purettava ja uusia rakennettava, kun taloon mahdutetaan kaikki Laurikkalan pappilassa ja Pikkupappilassa olleet seurakunnan toimistot ja kokoontumistilat.

Seurakuntatalossa sijainneet seurakunnan toiminnot on siirretty väliaikaistiloihin, joten emännät sekä päiväkerhonohjaajat työskentelevät Honkaniemen leirikeskuksessa ja taloustoimiston työntekijät sekä diakonissa puolestaan Laurikkalan pappilassa.

Peruskorjaus valmistuu joulukuussa 2018.  Remontin hinta kalustohankintoineen on hieman alle 2 miljoonaa euroa.